ONTWERP

Of het nou gaat om een logo of een complete bedrijfsidentiteit, Kalipso helpt u graag de doelstellingen van uw bedrijf om te zetten naar een visuele uitstraling waar u professioneel mee voor de dag komt.

Logo & Beeldmerk
Het logo en beeldmerk zijn de kern van de uitstraling van uw bedrijf. Potentiële opdrachtgevers trekken op basis hiervan onderbewust direct conclusies over uw onderneming.
Een goed ontwerp dat in balans is, is dan ook essentieel. Het logo staat symbool voor uw onderneming en overtuigd uw doelgroep met u samen te werken. Kalipso bekijkt in overleg wat passend is en ontwerpt op basis daarvan een fris en tijdloos logo dat past bij uw filosofie en doelstellingen.

Huisstijl & Identiteit

Heeft u eenmaal een logo en beeldmerk? Dan is het van groot belang om dit op een eenduidige manier door te zetten in andere uitingen van uw bedrijf zoals: visitekaartjes, briefpapier,  presentaties en andere uitingen. Kalipso vindt het belangrijk dat deze onderdelen goed op elkaar aansluiten. Consistentie in uw huisstijl zorgt voor herkenning en laat een professionele indruk achter bij uw klanten.

Drukwerk & begeleiding

Als de verschillende uitingen eenmaal klaar zijn, wilt u deze laten drukken of vervaardigen bij een professioneel bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan: drukwerk, spandoeken, stickers, belettering en ander promotiemateriaal. Kalipso kan de drukwerkbegeleiding op zich nemen of adviseren  over waar u dit zelf het beste kunt laten uitvoeren.